Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008

ΞΕΚΙΝΑΜΕ;;;;

Μήπως είχατε την εντύπωση ότι θα έρθει και φέτος το καλοκαίρι χωρίς Indie Rock Festival στην Ερμούπολη της Σύρου; Αν έστω πέρασε από το μυαλό σας αυτή η σκέψη τότε καλό θα είναι να την διώξετε αμέσως.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν το Indie Rock Festival επιστρέφει στην Σύρο, με μεγαλύτερη διάρκεια (τρεις ημέρες), περισσότερα συγκροτήματα (9 συνολικά), με πολλά παράλληλα happenings και εκπλήξεις που θα μας κάνουν να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο.

Ναι, ναι σωστά καταλάβατε αυτό είναι το επίσημο blog του φεστιβάλ από το οποίο θα μαθαίνετε πρώτοι τα πάντα. Το που, το πότε, το ποιοι και το για πόσο και όλες τις απορίες που έχετε θα τις λύνετε από αυτό εδώ το blog.

Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και video από το περσινό φεστιβάλ για κατέβασμα. Από εδώ επίσης μπορείτε να παραγγείλετε και το επίσημου DVD του φεστιβάλ στέλνοντας ένα απλό email στο chris.coutnraven@gmail.com

Τέλος για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα (!) για το τι ακριβώς μιλάμε θα υπάρξει και μια σύντομη ιστορική αναδρομή στο ποιο rock n roll φεστιβάλ του καλοκαιριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: