Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΙΘΑΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΛοιπόν είμαστε σίγουροι πως η αγωνία σας έχει φτάσει στο απροχώρητο και θέλετε να μάθετε για το βραβείο του διαγωνισμού κιθάρας. Ok... εδώ είναι ότι πληροφορίες θέλετε να μάθετε. Θα τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή, για να μάθουν και οι νέοι φίλοι ου φεστιβάλ τα περί διαγωνισμού και να τα εμπεδώσουν όσοι έχουν στείλει τις συμμετοχές τους.

Λοιπόν... Ένα προηχογραφημένο ρυθμικό Rock κομμάτι περιμένει τους διαγωνιζόμενους να το γεμίζουν με σόλο κιθάρας που θα παίξουν ζωντανά, επί σκηνής. Το έπαθλο είναι μια ηλεκτρική κιθάρα SCHECTER DIAMOND C-1 PROPAGANDA LTD.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν όλοι μέρος στέλνοντας email στο indierock3@gmail.com με όνομα και κινητό τηλέφωνο ενώ το κομμάτι μπορούν να το κατεβάσουν από τις σελίδες του φεστιβάλ στο internet και να ξεκινήσουν μελέτη.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου στο θέατρο Ευανθία Καΐρη στα Λαζαρέτα λίγο μετά τις 21:30. Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν από τριμελή επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον Γιώργο από το κατάστημα Yajam (Σταματίου Πρωΐου 93, Ερμούπολη Σύρος. Τηλ. 22810-82755) ή να στείλετε email στο
indierock3@gmail.com.

Πληροφορίες για την κιθάρα: εδώ.

Το κομμάιτ του διαγωνισμού θα το βρείτε εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: