Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Διαγωνισμός για Μαθητικά Ροκ Συγκροτήματα

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ερμούπολης στο πλαίσιο του τέταρτου Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Ροκ (Indie Rock Festival), που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο τον Ιούλιο στο Θέατρο Ευανθία Καϊρη στην Ερμούπολη (15, 16 και 17 Ιουλίου), διοργανώνει μουσικό διαγωνισμό που απευθύνεται σε μαθητικά ροκ συγκροτήματα.

Τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν θα παρουσιάσουν επί σκηνής 2-3 κομμάτια (δικές τους συνθέσεις ή και διασκευές) και θα βραβευτεί εκείνο που θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή και το κοινό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει όποιο συγκρότημα (όλα τα μέλη του θα πρέπει να είναι μαθητές) εκδηλώσει ενδιαφέρον αποστέλλοντας σχετική δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση του φεστιβάλ indierock3@gmail.com, με μήνυμα που θα έχει την ένδειξη «για το Διαγωνισμό μαθητικού συγκροτήματος». Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρονται το όνομα του συγκροτήματος, στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και οι τίτλοι και η διάρκεια των κομματιών που θα ερμηνευθούν, ενώ προαιρετικά μπορεί να αποσταλεί και demo με κάποια ηχογράφηση του συγκροτήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: