Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

HERMOUPOLIS INDIE ROCK FESTIVAL 13

 

 

ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
Municipality of Syros - Hermoupolis
 
HERMOUPOLIS INDIE ROCK FESTIVAL 13
13ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Ροκ Ερμούπολης

 

Θέατρο Ευανθία Καΐρη, Λαζαρέτα, Σύρος
Έναρξή: 20:30
Είσοδος: Ελεύθερη
 
Evanthia Kairi Theater, Lazareta, Syros
Starts: 20:30
Free Entrance

 
Παρασκευή 5 Αυγούστου
 Friday August 5th

 
SORROWFUL WINDS
AFTERIMAGE

Special Guests:
ΚΑΤΑ ΣΥΡΟή ΡΑ2ΦΩΝΟΙ BAND

 
Σάββατο 6 Αυγούστου
Saturday August 6th
 

ILLUSORY
THE SILENT WEDDING
THE RUG DEALERS
 
 
 Το 13ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Ροκ Ερμούπολης επιστρέφει. Δίνει ρεύμα ξανά και φέρνει τον παλμό, την μουσική, την επικοινωνία και την εμπειρία του live.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 


Την αυλαία του φεστιβάλ ανοίγει η μπάντα της ραδιοφωνικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Σύρου. Οι Κατά ΣΥΡΟή Ρα2φώνοι, έφτιαξαν το "The Place Where I Belong" ένα τραγούδι που μάγεψε και έβαλε πλώρη για βραβείο. Ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστούν στο φεστιβάλ και αυτό θα γίνει την Παρασκευή στις 5 Αυγούστου λίγο μετά τις οκτώ και μισή το βράδυ. 

 

Οι Συριανοί Prog / Power Metallers Afterimage παίρνουν την σκυτάλη. Επιστρέφουν στο φεστιβάλ με το νέο δεύτερο άλμπουμ τους στις αποσκευές τους. Το "II: Beyond Horizons Infinite" μόλις κυκλοφόρησε από την Steel Gallery Records και θα παρουσιαστεί επίσημα στην σκηνή του φεστιβάλ.

 

 

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ θα κλείσει μια από τις παλιότερες και σημαντικότερες Prog Metal μπάντες της χώρας μας. Οι Αθηναίοι Sorrowful Winds. Η δισκογραφική τους επιστροφή με το αριστουργηματικό "Deny Reality" άλμπουμ τους (επίσης στην Steel Gallery Records), σηματοδοτεί και την επιστροφή της μπάντας στην σκηνή. Η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο.

 

 

Σάββατο 6 Αυγούστου

Οι Συριανοί The Rug Dealers ανοίγουν την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Εξερευνούν μονοπάτια ηλεκτρικά: Από τους The Stooges και τον David Bowie έως τους The Velvet Underground και τον Rory Gallagher, σε ένα set γεμάτο rock 'n' roll vibes. Δεν το χάνεις με τίποτα.

 

Σειρά στο stage του φεστιβάλ παίρνουν οι Αθηναίοι The Silent Wedding. Το λυρικό και μελωδικό Heavy / Prog Metal τους έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς. Δεν είναι τυχαίο ότι μπάντες μεγαθήρια του ήχου όπως οι Threshold βγήκαν στον δρόμο μαζί με τους Αθηναίους και η Ευρώπη ακόμα μιλάει για εκείνο το tour. Το πρόσφατο "Ego Path" άλμπουμ τους φιγουράρει ήδη στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς.

 


Οι Αθηναίοι Power / Progressive Metallers Illusory είναι απλά ο ιδανικότερος επίλογος για την επιστροφή του φεστιβάλ. Το αριστουργηματικό "Crimson Wreath" άλμπουμ τους κυκλοφόρησε πέρυσι στην Ιταλική Rockshots και αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου Power Metal. Οι ivories διψούν για συναυλίες και το comeback τους στο live σύμπαν ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

 

Για διαθέσιμα δωμάτια / ξενοδοχεία δες εδώ. 
 
Για ακτοπλοϊκά εισιτήρια δες εδώ.    

Για αεροπορικά εισιτήρια δες εδώ. 
 
Έφτασες; Καφές, φαγητό, drinks και δροσερά cocktails στα hot spots του φεστιβάλ:
 
Περισσότερες πληροφορίες: Official Festival Facebook Page
 


 
 


 
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: