Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

HERMOUPOLIS INDIE ROCK FESTIVAL 9HERMOUPOLIS INDIE ROCK FESTIVAL 9
 
Το φεστιβάλ ανεξάρτητου rock Ερμούπολης επιστρέφει! Για ένατη συνεχόμενη χρονιά μεταφέρει στην σκηνή του Θεάτρου Ευανθία Καΐρη, τον παλμό του Συριανού rock ήχου. Πρωτοεμφανιζόμενα σχήματα; Μπάντες που μετρούν χρόνια στην πλάτη τους; Νέες ιδέες ή κλασικές rock φόρμες; Όλα βρίσκουν την θέση τους στην γιορτή του ηλεκτρικού ήχου που συμβαίνει στην Σύρο, με το κοινό να πρωταγωνιστεί και τις μπάντες να τα δίνουν όλα. Δεν πρέπει ούτε και φέτος να το χάσεις! 


Οι THE JAGERS ταξιδεύουν από την Ρουμανία και κουβαλούν στις αποσκευές τους μουσικές που θα πάνε στον μελαγχολικό ήχο του Manchester, στους Editors, στα 80ς, στο σήμερα και πάλι πίσω. 


Οι Αθηναίοι BAD BID συνδυάζουν το rock n roll, το punk, το folk, το ska και ένα σωρό άλλες επιρροές σε ένα πλουσιότατο ηχητικό παζλ, έχουν μια ανατρεπτική, απελευθερωμένη, progressive (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) προσέγγιση στην μουσική τους. Τα πνευστά δένουν με τον ηλεκτρικό ήχο και το αποτέλεσμα ξεσηκώνει. Εξαμελής υπέροχη μπάντα, η έκπληξη του φετινού φεστιβάλ.


 Οι Συριανοί CONTAINERS με το δυναμικό Ελληνικό rock τους, επιστρέφουν στην σκηνή του φεστιβάλ.

Οι νεοεμφανιζόμενοι AT LAST κινούνται σε classic & hard rock μονοπάτια, η πρώτη τους εμφάνιση θα γίνει στο φετινό φεστιβάλ.

HERMOUPOLIS INDIE ROCK FESTIVAL 9

THE JAGERS

BAD BID
CONTAINERS
AT LAST

Σάββατο 8 Αυγούστου
Θέατρο Ευανθία Καΐρη, Λαζαρέτα, Ερμούπολη, Σύρος
Έναρξη: 20:30 / Είσοδος: Ελεύθερη


Το after show party του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μετά το live, στο μπαρ ΑΓΟΡΑ (πλατεία Μιαούλη) παρέα με όλες τις μπάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: